Prodej rodinného domu 127 m², Nemojany

9 200 000 Kč

REZERVACE

Nemovitosti nabízí

 Ing. Lucie Šmiřáková

Ing. Lucie Šmiřáková

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Brno, Moravské náměstí 754/13

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Na základě výhradního zastoupení nabízíme novostavbu energeticky úsporného samostatně stojícího rodinného domu č. 6 dispozice 5+kk se zahradou a dvěma parkovacími místy v klidné části obce Nemojany, okr. Vyškov. Dům je vybudován v rámci II. etapy developerského projektu "Nemojanské kaskády“, v rámci kterého bude postupně zbudován pestrý obytný soubor o 17 domech. Celý komplex budov je tvořen více typy domů od bungalovu se třemi menšími bytovými jednotkami vhodnými jako startovní, nebo investiční bydlení po větší samostatně stojící dvoupodlažní domy určené pro vícečlenné rodiny. Zahrady a parkovací místa u všech typů domů a bytů je samozřejmostí.
Celé území je řešené jako zóna klidného bydlení. V části krajinné zeleně se nachází odpočinkové zóny.
Projektem "Nemojanské kaskády" navazujeme na úspěšný projekt "Bydlení nad Nemojanským mlýnem".
Obec Nemojany se nachází 6 km jihozápadně od Vyškova, 25 km severovýchodně od Brna a je situována v krásném prostředí lesů a vod, podél potoka Rakovce na úpatí Drahanské vrchoviny, v okolí řada turistických cílů, vyhledávaná krajina CHKO Moravský kras, vyhlášené přírodní koupaliště U Libuše, Pístovický rybník.
Pěší propojení obytného komplexu "Nemojanské kaskády" s obcí zajišťuje osvětlená pěší komunikace lemující zahrady domů.
Specifikace domu č. 6:
CP parcely činí 414m2, zastavěná plocha 107m2, plocha domu 127m2. Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům obdélníkového půdorysu s pultovou střechou. Zdivo keramické tvárnice Heluz.
Dispozice domu 5+kk, 2x koupelna, 2xtoaleta, četné úložné prostory, terasa. Všechny pokoje mají samostatné vstupy z centrálních chodeb.
1.NP – prostorné zádveří 11m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 34,4m2 s výstupem na terasu a zahradu, ložnice 14m2 s výstupem na terasu a zahradu, šatna 4,8m2 , chodba 7,8m2, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou 3m2, spíž 5,5m2
2.NP – chodba 5,6m2, ložnice 12,1m2, pokoj 12,1m2, pokoj 10,6m2, koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem 4,9m2.
Jedná se vzdušně a prostorně řešený dům pro větší rodinu s řadou úložných prostor vystavěný ve vyšším standardu než jiné typy domu celého projektu Nemojanské kaskády. Standardy na vyžádání zašleme.
Dvě parkovací stání na vlastním pozemku u domu.
Kompletní inženýrské sítě napojeny - obecní vodovod, kanalizace, elektřina. Dešťová voda svedena do akumulační nádrže s čerpadlem.
Vytápění a ohřev vody - tepelné čerpadlo.
V kupní ceně je zahrnuta kupní cena pozemku, kompletní dodávka stavby na klíč, dvě vlastní parkovací místa, vše vč. DPH.
Předběžné termíny: zahájení výstavby 3.2024, dokončení výstavby 3.2025.
Občanská vybavenost: základní a mateřská škola, obchod, obecní úřad, kompletní služby v nedalekém Vyškově a Rousínově.
Výborná dostupnost po rychlostní komunikaci D1 – dojezd do Brna 25 minut, IDS bus Nemojany, železniční zastávka v nedaleké obci Luleč.
Zobrazené vizualizace jsou orientační, vyobrazený nábytek, kuchyňská linka, spotřebiče a zařízení domu není součástí dodávky.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 09:232100006
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 414 m²
Plocha užitná 127 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Ing. Lucie Šmiřáková

Ing. Lucie Šmiřáková

POSLAT DOTAZ

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Brno, Moravské náměstí 754/13

Zobrazit kompletní nabídku RK

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist