Prodej rodinného domu 216 m², Vážany

Cena na dotaz

dohodou, Info u realitního specialisty, včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zajímavou investiční příležitost v obci Vážany u Vyškova. Jedná se o soubor pozemků o celkové výměře 2502 m2 vhodných k výstavbě minimálně tří samostatně stojících rodinných domů, kdy součástí prodeje je také již stojící rodinný dům.

Další možností je pak také potenciál řadové zástavby, resp. výstavby pěti domů. Uliční šíře z jedné strany čítá 30 m a z další strany 40 m. Z obou stran vede k pozemkům obecní asfaltová komunikace.

Co se týče inženýrských sítí, je zde obecní kanalizace, voda, elektřina, plyn na hranici pozemků z obou stran, stejně tak vysokorychlostní internet a telefonní kabel.

Pozemky se nacházejí v okrajové části obce, nedaleko lesa, avšak svojí polohou se samotná obec Vážany nachází ve strategické lokaci na rozmezí tří krajů. Do 35 minut autem jsou dostupná tři krajská města, Brno, Olomouc a Zlín. Za 7 minut autem jste na nedalekém dálničním uzlu, který vám umožní nájezd na D1 a D46 (Olomouc – Ostrava, Kroměříž – Zlín, Brno – Praha).
Benefitem umístění obce je v km a čase krátká dostupnost autem do dalších měst a obcí, jako jsou Vyškov 7 km, 8 min, Slavkov u Brna 28 km, 24 min, Brno 36 km, 26 min, Bučovice 20 km, 25 min, Prostějov 28 km, 20 min, Olomouc 45 km, 30 min, Kojetín 27 km, 22 min. (Amazon), Kroměříž 30 km, 22 min, Zlín 55 km, 33 min.

V obci Vážany žije zhruba 546 obyvatel s průměrným věkem 36 let. Jedná se koncovou obec, tudíž je zde dopravní klid, minimální průjezd vozidel. V obci se nachází mateřská škola, obecní úřad, pohostinství, potraviny. Autobusová zastávka se nachází 200 m, večerka 150 m a hospůdka 100 m od pozemku.

Stávající rodinný dům je o dispozici 5KK, patrový a částečně podsklepený. Užitná plocha je 216 m2.
Výměra sklepu je 45 m2. V podkroví se nachází pochozí půda.

Po vstupu do domu se ocitnete ve vstupní hale, ze které se vstupuje do ložnice, samostatné koupelny, toalety a technické místnosti. V koupelně se nachází jak vana, tak i sprchový kout. Ze vstupní haly dále dojdete do prostorné, plně vybavené kuchyně s jídelnou a dveřmi do zahrady. Na kuchyni dále navazuje prostorný obývací pokoj s krbem a velkým francouzským oknem do zahrady, kde je místo vhodné k posezení, grilování, odpočinku. Zde stojí za zmínku celoroční pohled na horizont se zapadajícím sluncem.
Pokud vystoupáte do podkroví, ocitnete se na galerii, ze které se dále vstupuje do třech samostatných pokojů. Ve dvou pokojích se nachází atypický vestavěný nábytek na míru. Dále v patře naleznete prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem, velkým umyvadlem a toaletou.

Veškerá okna a dveře na domě jsou plastová. Dům je vytápěný v přízemí elektrickým podlahovým vytápěním a v patře přímotopy. Dalším zdrojem vytápění je pak krbová vložka na tuhá paliva.
Energetický štítek není dosud vypracován. Z toho důvodu uvádíme G.

V případě zájmu o více informací, neváhejte nás kontaktovat.

S financováním na míru vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 50066
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 2 502 m²
Plocha užitná 216 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist