Prodej rodinného domu 100 m², Vyškov

4 300 000 Kč

+ provize RK

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivně prodej rodinného domu 4+1 v klidné části města Vyškov - Nosálovice, na ul. Drnovská. Dům je rohový s dvorkem, garáží a zahrádkou. Celková plocha pozemků činí 269 m2.

Dům je přízemní se sedlovou střechou a uzavřeným dvorkem. Dům je postavený ze smíšeného zdiva, byl průběžně udržován a opravován. Zásadnější rekonstrukcí prošel před 25 lety. Kromě oprav v přízemí, byla provedená kompletní výměna střešní konstrukce. Střecha je směrem do ulice krytá taškou, do dvorní části fólií. Prostorný půdní prostor nabízí možnost rozšíření obytné plochy. Okna a vstupní dveře domu jsou plastová. Podlahy jsou kryté kombinací dlažby, plovoucí podlahy a PVC. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má přípojku, elektřiny, vodovodu a plynu.

Dispozice: v přízemí domu je chodba, prosklená veranda, kuchyně, samostatná toaleta, koupelna, komora a čtyři pokoje. Z uzavřeného dvorku je schodištěm vstup na horní terasu a do půdního prostoru. Půdorysy naleznete ve fotogalerii (uvedené dispozice a výměry se mohou lišit).

Vybavení: kuchyně je vybavena kuch. linkou se sporákem. Součástí koupelny je umyvadlo a sprchový kout. Ostatní vybavení na fotografiích může v domě zůstat, nebo může být vystěhováno.

Naproti domu přes cestu, kterou využívá pouze tento a sousední dům je zděná garáž a navazující pozemek, který může sloužit k posezení, ale také jako zahrádka (40m2).

Průkaz energetické náročnosti budovy se vypracovává, proto uvádíme dočasně třídu G.

Lokalita ve které se dům nachází je velice klidná. V blízkosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost a dobré spojení na dálnici D1.

Zveme Vás na prohlídku.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Parkování Garáž
ID nemovitosti 1094
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 269 m²
Plocha užitná 100 m²
Plocha zastavěná 201 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist